Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сколівський район

Четвер, 27 квітня 2017, 15:55

На Львівщині незаконно приватизували 13 ділянок в Карпатах

Сколівський район

Землевпорядник однієї зі сільрад Сколівщини видав фіктивні документи на ділянки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, у 2004–2007 років спеціаліст-землевпорядник однієї з сільрад Сколівського району затвердив документацію із надання у приватну власність 13 земельних ділянок загальною площею у 4,4 гектари.

Як з'ясували правоохоронці, відповідно підготовлених чиновником документів, усі земельні ділянки знаходяться в межах населеного пункту, однак насправді вони розташовуються за його межами, тому згідно зі законом орган місцевого самоврядування не міг їх виділяти.

Відтак на підставі фіктивних документів, землі, вартістю у 1,7 млн грн, незаконно приватизували.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1,2 ст.367 КК України (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

За це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.