Зміст статті

27 квітня 2017олександр ковальчук

Брехня всесвітня # 2

Варіанти знову акумулюють актуальні коуби про Львів та його околиці.

Дещиця тієї лалали, що так тішить львів'ян та туристів галицької столиці на сторінках Варіантів за останні декілька тижнів.

Сміх (у всіх його варіаціях) – то друга натура Варіантів, а оскільки від деяких речей у теперішньому львівському житті нікуди не втечеш, то Варіанти взяли за звичку робити з того коуби, веселі шкіци про потаємні небокраї галицької душі.

Сімейний підряд батька міста Львова Андрія Садового та його дружини Катерини Кіт-Садової садять сакуру на Сихові та буряки рядочками у найкращих традиціях колгоспного минулого (або розігрують перед роззявами сценки з фільму Москва сльозам не вірить).

Якось несподівано хтось раптом злив у фейсбук фотографії бурхливої молодості голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина у найкращих традиціях квінівського кліпу "I Want to Break Free".

Для Варіантів такий перебіг подій давно минулих днів не став сюпризом, оскільки вони вже давно декілька разів помічали на обличчі Ганущина сліди театральної млості, манірність старорежимної актриси. Йому б і зараз гайнути в давньогрецькі комедії, щоб молодим пастушком вибігати з райських кущів з дещо покоцаним гримом на парсуні.

Саме таким деякі запам'ятають Ганущина назавжди.

Запальний спіч львівської нардепки Ірини Подоляк привідкриває лаштунки потаємного життя тваринок з Самопомочі у ті щасливі хвилини, коли їхній господар іде на роботу чи їде у відрядження.

Від політики у чарівний світ культури усіх нас провадить студія Струґачка та їхня озвучка ностальгійного серіалу Дивні дива, де оживають та наповнюються новими сенсами у колективній пам'яті такі призабуті вкраїнські слова, як "притрушена" чи "опецьок".

Після відомого інтерву Івана Дорна перед випуском нового англомовного альбому було дуже цікаво на що ж таке особливе він там замахнувся. Було особливо цікаво дізнатися на що ж таке проміняло нас найкраще досягнення сучасної української поп-музики.

Новий альбом Івана Дорна нічим таким особливим не відрізняється від будь-якого треклисту ф'юче-фанку на Ютубі, і тому деяка частина України, разом з незабутнім хітом Наталки Ветлицької, знову хоче зрозуміти, на що таке особливе він її проміняв?

Танці Дорна просто прекрасно лягають на музику з 90-х, і не тільки на такі вишукані зразки, як Наталія Ветлицька, але й на більш простіші, народні приклади, як Дюна.

Але його нерушимий союз з легендами українського попу, гуртом Аква Віта – то просто бімба. А тепер, точно, все інакше, просто навпаки.

Перемога у чорнодзеркальному шоу Голос країни священика УПЦ Московського патріархату Олександра Клименка обросла конспірологічними хитросплетіннями, але й справді його рекламній єлейності краще співати "Подмосковные вечера", ніж будь-що інше. Його тварній сутності цей репертуар вдається якось більш душевніше.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.