Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цвинтар

П'ятниця, 28 квітня 2017, 14:00

У Кам'янка-Бузькому районі обікрали цвинтар

цвинтар

Злочинець вкрав погруддя пам’ятника на одній із могил вартістю 24 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

«У червні минулого року, вночі, працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання міста Кам’янка-Буська побачили двох чоловіків, один з яких мав з собою велику сумку. Побачивши поліцейських, чоловіки намагались втекти, проте були затримані. У сумці правоохоронці виявили металеве погруддя скульптури, яке, ймовірно, чоловік міг викрасти з кладовища», – наголосив начальник Кам’янко-Бузького відділу поліції Ігор Підлужний.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як встановили правоохоронці, погруддя дійсно було викрадене з місцевого кладовища, а родич покійного, який доглядає за могилою, оцінив завдані збитки у 24 тис грн.

Наразі правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.