Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

portal.lviv.ua

Понеділок, 20 серпня 2012, 16:21

Фестиваль української оркестрової пісні відбудеться 22 серпня у Львові

Понад 250 військових музикантів 22 серпня на стадіоні «Арена-Львів» виконають «Повстанське танго». Очолить великий звідний військовий оркестр головний військовий диригент Збройних Сил України полковник Віктор Павленко.

Про це повідомив виконуючий обов'язки начальника головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації Львівської ОДА Іван Саган.

"Із 20 по 22 серпня у Львові зберуться військові музиканти з усієї України. Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України з Києва, Військово-музичний центр Сухопутних військ з Чернігова, Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил з Вінниці, Центр військово-музичного мистецтва військово-морських сил ЗС України з Севастополя. Приєднаються оркестранти Західного територіального центру військово-музичного мистецтва та оркестр Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного", - повідомив головний військовий диригент Збройних Сил України полковник Віктор Павленко.

Більшість виконаних творів належатиме українським композиторам. Разом із військовими артистами виступатиме Державна заслужена хорова капела України «Трембіта», естрадні виконавці Руслана та Павло Табаков, вокальний ансамбль «Орфей».

21 серпня військові музиканти демонструватимуть своє мистецтво на вулицях стародавнього Львова. 22 серпня, пройдуть загальним урочистим маршем центром Львова. Ввечері того ж дня відбудеться концерт на стадіоні «Арена-Львів».

Вхід для усіх бажаючих на фінальний концерт військових оркестрантів на Євроарені у Львові буде безкоштовним. Дійство розпочнеться о 16 годині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.