Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

П'ятниця, 28 квітня 2017, 15:30

На Сихові виросте ще одна багатоповерхівка

Сихів

7-поверховий будинок зведуть поруч із пам'ятним знаком Героям-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, що на вул. Морозній.

Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Виконком міськради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво компанією "Креатех-Захід" багатоквартирного житлового будинку на вул. Морозній, 29 зі знесенням будівлі магазину.

Як зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, будинок зведуть поруч із пам'ятним знаком Героям-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

"Було проведено нараду зі Союзом учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у якій взяли участь архітектор-автор пам'ятника, голова Сихівської райадміністрації. Всі вони підписали протокол про те, що не заперечують будівництво", – запевнив Юліан Чаплінський.

Згідно з проектом рішення, на Морозній, 29 спорудять 7-поверховий будинок із відкритим паркінгом. Загальна кількість квартир у будинку – 21.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.