Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

lviv.klichko.org

Понеділок, 20 серпня 2012, 16:26

Добродомов йде у депутати, бо вже реалізувався як журналіст

Генеральний продюсер телеканалу ZIK і телеведучий Дмитро Добродомов, який є кандидатом у нардепи у в.о. №115 (Сихівський район), вважає, що на сьогодні він максимально реалізувався у журналістиці, через що вирішив спробувати себе в ролі народного депутата.

Як розповів Добродомов на прес-конференції сьогодні, 20 серпня, він чітко усвідомлює, що журналіст в політиці – це квиток в один бік.

“Я гадаю, що на сьогоднішній день в журналістиці я реалізував себе максимально наскільки міг. Я працював у цікавих проектах. Сумнівів у їхній послідовності і чесності позиції, я гадаю, ні в кого не виникає», – повідомив журналіст.

Дбродомов також додав, що з 9-го серпня перебуває у відпустці як генеральний продюсер телеканалу ZIK. Він зауважив, що згідно із законом має право вести лише ті програми, в яких немає політичної агітації і контрагітації.

Кандидатів у народні депутати в Сихівському в.о.(№115) м. Львова можна подивитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.