Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

zhitomir.info

Середа, 3 травня 2017, 13:32

Керівник-хабарник управління водних ресурсів Львівщини працює на посаді заступника

хабар

Посадовець, якого відсторонили від роботи за хабарництво, два роки працював на посаді заступника.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, 27 квітня Личаківський районний суд Львова прийняв рішення відсторонити від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

Як зазначили у прокуратурі, в грудні 2015 року посадовця, який перебував тоді на посаді керівника Львівського обласного управління водних ресурсів, звинуватили в вимаганні та одержанні 25 тис грн хабара за сприяння у пришвидшеному виготовленні проектно-кошторисної документації та заниження вартості будівельних робіт водойми.

Тоді ж суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави у 97,4 тис грн, яку він сплатив. Тоді ж чиновника відсторонили від займаної посади, а на усе його майно наклали арешт.

Однак, щоб уникнути виконання рішення суду, посадовець перевівся на посаду вже заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.