Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримані вболівальники

lv.npu.gov.ua

Середа, 3 травня 2017, 15:28

Через бійку між футбольними фанатами у Львові поліція відкрила кримінальне провадження

затримані вболівальники

Львівські поліцейські кваліфікували бійку футбольних фанатів як хуліганство.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, 30 квітня правоохоронці затримали 29 людей, віком від 18 до 25 років, що стали учасниками бійки між футбольними фанатами біля стадіону СКА, що на вул. Клепарівській.

"У них вилучено заборонені предмети: ножі, сокиру, металеві труби, дерев’яні бити та інше. Щодо причин конфлікту, поки що ніяких зрозумілих пояснень хлопці не дають. Зараз проводяться слідчі дії, встановлюються усі обставини події, щоб унеможливити подібні ситуації в подальшому", – пояснив Валерій Середа.

За фактом бійки поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у неділю, 30 квітня, біля стадіону СКА близько 30 футбольних фанатів побилися між собою. Як зазначали львів'яни у соцмережах, серед них були вболівальники ФК "Львів" і ФК "Карпати".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.