Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Крим

Середа, 3 травня 2017, 18:25

3 травня: найпопулярніші запити у Google

Крим

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 3 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що російські актори відмовилися від виступу в окупованому Криму. 

Зокреа, Андрій Чернишов, Марія Добржинська і В'ячеслав Разбєгаєв відмовилися виступати в окупованому Севастополі через можливість отримати заборону на в'їзд в Україну.

Оголошення про їхню заміну у виставі "Любов по понеділках", яка відбулася 30 квітня, було вивішено в Севастопольському центрі культури і мистецтв.

Зазначимо, Андрій Чернишов народився в Києві, там проживають його батьки. Можна припустити, що актор вирішив відмовитися після того, як стало відомо, що українська влада не пустила співачку Лоліту Мілявську до хворої доньки.

Цікаво, що одночасно в Севастополі розклеєні афіші, що анонсують спектакль за участю Сергія Маковецького. Актор є уродженцем Києва і в минулі роки, приїжджаючи туди, навіть переходив на українську мову під час публічних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.