Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

Четвер, 4 травня 2017, 17:39

У Львові відновили видачу закордонних паспортів

ЦНАП

Львівські ЦНАПи відновлено послугу з оформлення і видачі паспортів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, з кінця минулого тижня запрацювали робочі станції з оформлення та видачі паспортів у формі ID-карток та для виїзду за кордон, які через технічні причини, зокрема, відсутність зв’язку з єдиним демографічним реєстром, не працювали із 7 квітня.

Як пояснила директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, одразу після припинення роботи робочих станцій Львівська міська рада спільно з Міграційною службою України шукали заміну компанії-підрядника, яка надавала ці послуги для ЦНАПів і припинила їх надавати.

«Ми оперативно спільно з Міграційною службою України шукали можливість заміни цієї компанії, і ми її знайшли. Станом на сьогодні всі роботи виконані і працюємо у звичному режимі», – зазначила Валентина Бартошик.

Загалом, кількість записаних людей, яких необхідно було перезаписати, становила близько 460 осіб. Їх перезаписано та травень. Тож наразі попередній он-лайн запис на прийом призупинено до початку червня. Окрім того, вже готові паспорти львів’янам видавали у територіальних підрозділах Міграційної служби.

Нагадаємо, 10 квітня компанія "Документ", яка займалася оформленням і видачею закордонних паспортів та ID-карт, припинила свою роботу.

Центри надання адміністративних послуг Львова видають паспорти у формі ID-карток з 5 січня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.