Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

НВК «Мозаїка»

НВК «Мозаїка»

Прес-реліз,   П'ятниця, 5 травня 2017, 11:28

У Глинянах тривають комп'ютерні курси ІТ-академії

НВК «Мозаїка»

У Глинянах на Золочівщині завершується створення навчально-виробничого комплексу «Мозаїка».

Як заключний момент у завершенні проекту, 7 липня у місті відбудеться перший Глинянський етнофестиваль-ярмарка ремесел, а до цього часу завдяки фінансуванню Євросоюзу проводитиметься цілий комплекс інтелектуально-розвиткових заходів, які продемонструють спроможність комплексу.

Зокрема, 3 травня в НВК «Мозаїка» пройшло друге заняття з креативних та динамічних комп’ютерних курсів. Перша в Україні ІТ-академія, яка проводить цей захід, продемонструвала свою фаховість, про що свідчать відгуки відвідувачів курсів. А їх відвідують не тільки учні Глинянської школи, а й учителі, викладачі навчальних закладів зі Львова, співробітники культурологічних закладів Львівської області та учні інших шкіл району і Львова.

Всі слухачі курсів після вступної лекції ІТ-академії самостійно попередньо забронювали свою участь у заході шляхом електронної попередньої реєстрації на офіційному сайті НВК «Мозаїка». Наступні заняття цих курсів проходитимуть щосереди з 19.00 до 21.00 години.

Також з 12 до 14 травня 2017 року у комплексі відбудеться тренінг «Як започаткувати власну справу?». Зареєструватися у ньому та ознайомитися з програмою  і ведучими можна тут.

Одночасно продовжується запис на курси Глинянського килимарства які, які і всі інші заходи соціального спрямування, фінансуються Європейським Союзом і є повністю безкоштовними для відвідувачів. Для цієї цілі організаторам та команді проекту вдалося забезпечити їх справжнім старовинним ткацьким станком, який після завершення курсів стане одним з діючих експонатів виставкових залів комплексу на якому зможуть регулярно проводитися навчання для усіх зацікавлених. Співробітник Винниківського історико-краєзнавчого музею п. Марія Крушельницька, яка багато років працювала на всесвітньовідомій Глинянській килимовій фабриці, а потім тривалий час проводила гурток килимарства у Глинянській загальноосвітній школі, з приємністю передасть свої знання та вміння відвідувачам курсів. 

Ще з квітня щочетверга у «Мозаїці» надаються безкоштовні юридичні консультації юридичною компанією «Дегтяренко та партнери» яка здійснює правове обслуговування проекту.

А 16-18 червня у комплексі пройде дійство для молоді та тих батьків, які мріють щоб їхня дитина розвивалася у гармонії з природою, родовою культурою і у майбутньому могла заслуговувати високого статусу Homo Sapiеns. Вальдорфський осередок «Паросток життя» (Львів) принесе до Глинян найкращі багаторічні свої напрацювання, котрі зможуть прорости і на нелегкому Глинянському глиняному грунті. Для дослідників зазначимо, що дуже багато найвпливовіших управителів країн та світу починали свій старт з Вальдорфських виховних груп, бо саме в них правильно і гармонійно поєднуються початкові життєві принципи правильного розвитку.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційних ресурсах комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.