Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військовослужбовці

П'ятниця, 5 травня 2017, 13:00

Від початку АТО на сході України загинуло 54 львів'янина

військовослужбовці

А на допомоги бійцям АТО зі Львова цьогоріч у міському бюджеті передбачили понад 146 млн грн.

Про це сьогодні повідомила начальниця управління соціального захисту Львівської міськради Наталія Демкович, передає кореспондент Варіантів.

За її словами, від початку АТО на сході України загинуло 54 львів'янина. 

Загалом станом на сьогодні у Львові на обліку перебувають 4662 учасники АТО, серед них – 133 інвалідів війни. Всі вони разом зі сім'ями загиблих учасників АТО у 2016 році отримали з міського бюджету 31,5 млн грн.

Натомість цьогоріч у міському бюджеті передбачили 121,6 млн грн на допомоги та відшкодування пільг учасникам АТО та членам сімей загиблих військовослужбовців.

Окрім того на будівництво будинку для учасників АТО минулого року місто виділило 34 млн грн, а цього року – близько 25 млн грн.

"Загальна сума, передбачена цього року для учасників АТО, – понад 146 млн грн. Фактично цього року ми тратимо втричі більше коштів для наших бійців, ніж виділяє держава. Це дуже серйозно", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, від початку АТО на сході України загалом загинуло понад 270 бійців зі Львівщини.

Також нагадаємо, що віднедавна добровольцям та сім'ям загиблих воїнів Львівська міська рада відшкодовуватиме витрати на оплату комунальних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.