Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Вівторок, 21 серпня 2012, 10:08

У Львові евакуатори перемістили вже 315 автомобілів з початку року

Львівські евакуатори перемістили 315 автомобілів від початку своєї роботи – щодня у середньому 10-12 авто.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Завдяки роботі евакуаторів значно розвантажилися площі, на яких найбільше автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху. Якщо раніше на пл. Митній стояло по 15 автомобілів, то зараз може стояти 2-3 машини. Є різниця приблизно у 5 разів. Аналогічні результати видно і в інших місцях. Це у великій мірі сприяє зменшенню корків на дорогах», – зазначено у повідомленні.

Евакуація автомобілів проводиться у присутності працівників чергової частини відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території м. Львова. Для евакуйованих автомобілів обладнаний майданчик на вул. Городоцькій, 185. Показавши паспорт, власник зможе забрати автомобіль, а також відшкодувавши витрати на переміщення транспортного засобу.

Переміщення автомобілів здійснюється у центральній частині  Львова, в пішохідній зоні, що обмежена вул. Підвальною, вул. Лесі Українки, пр. Свободи, вул. Валовою, вул. Друкарською, вул. Ставропігійською, вул. Сербською, вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською, вул. Краківською, вул. Вірменською, вул. Галицькою, вул. Руською, також на пр. Свободи, пр. В. Чорновола, пл. А. Міцкевича, пл. Галицькій, пл. Торговій, пл. Двірцевій, вул. Підвальній, вул. В. Винниченка, вул. І. Франка, вул. М. Коперника, вул. Дорошенка, вул. Князя Романа.

Окрім того, евакуатори працюють у місцях розташування медичних закладів та аварійно-рятувальних служб та на прилеглих територіях ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Д. Галицького», автовокзалу на вул. Стрийській, стадіону «Арена Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.