Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 11 травня 2017, 13:23

На Львівщині перевірятимуть транспортних пільговиків

львівські маршрутки

В області перевірять кількість людей, які мають право на пільговий проїзд у транспорті.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради. 

Сьогодні в межах затвердження Програми компенсації перевізникам витрат за проїзд пільгових категорій населення депутати вирішили, що на Львівщині потрібно верифікувати кількість таких осіб.

Як зазначив голова бюджетної комісії облради Олег Домчак, перед запровадженням на Львівщині монетизації пільгових перевень, потрібно перевірити, чи не користуються мешканці недійсними посвідченнями у транспорті.

"Обов'язково потрібно провести на Львівщині верифікацію пільговиків, а також провести аудит коштів, які виділяли на покриття витрат перевізникам за проїзд у транспорті пільгових категорій населення", - зазначив Олег Домчак.

Також він наголосив, що на Львівщині варто переглянути порядок надання транспортних пільг. На думку Домчака, пільги на проїзд у громадському транспорті потрібно надавати не за статусом особи, а за рівнем її доходів.

Зазначимо, офіційно на Львівщині зафіксували понад 690 тисяч пільговиків.

Нагадаємо, сьогодні депутати облради виділили 15 мільйонів на компенсацію пільгових перевезень в області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.