Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 11 травня 2017, 13:40

На підвищення зарплат працівникам Львівської ОДА виділили сім мільйонів

Львівська облрада

Львівська облрада передбачила 7,2 млн грн для збільшення заробітної плати працівникам облдержадміністрації.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради. 

Сьогодні депутати облради затвердили Програму підтримки органів виконавчої влади Львівщини. Це рішення підтримали 52 депутати.

Згідно з документом, органи виконавчої влади Львівщини отримають 7,2 млн грн від обласної ради на збільшення зарплат своїм працівникам.

Додамо, що під час обговорення цього питання обласні депутати висловлювали своє незадоволення таким розподілом коштів, адже заявляли, що недоцільно піднімати зарплати працівникам виконавчих органів у той час, коли заробітна плата лікарів є у рази меншою.

Втім голова Львівської ЛОДА Олег Синютка зазначив, що відповідальність за прийняття такого рішення бере на себе.

"Як голова Львівської ОДА я беру на себе відповідальність за прийняття такого рішення. Насправді працівники ОДА матимуть неабиякий стимул віддати сторицею, адже беруть не останню участь у перевищенні показників бюджету", – зауважив Олег Синютка.

Відтак, як йдеться у документі, кошти виділили для підвищення ефективності роботи Львівської ОДА та її структурних підрозділів, а також покращення якості надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.