Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Четвер, 11 травня 2017, 17:15

Тарифи на воду у Львові зростуть більше, ніж на 20%

Львівводоканал

З 14 травня у місті набувають чинності нові тарифи на водопостачання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 14 травня у Львові набувають чинності нові тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення, затверджені постановами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Як наголосили у ЛМКП «Львівводоканал», перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів.

Відтак, львів'яни будуть сплачувати на 26% більше за водопостачання. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 42 копійки – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень й 81 копійку.

Нагадаємо, Національна комісія схвалила проекти тарифів на водопостачання та водовідведення для ЛМКП «Львівводоканал» ще 22 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.