Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

П'ятниця, 12 травня 2017, 13:30

На реконструкції лікарні Львова щезло 300 тисяч

Прокуратура Львівської області

Гедиректор львівського підприємства завдав збитки на 307,6 тис грн при реконструкції лікарні Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо генерального директора одного з приватних підприємств Львова, який спричинив збитки місту у 307,6 тис грн.

Зокрема, в грудні 2015 року ця фірма уклала договір на 4,7 млн грн щодо реконструкції та перепланування приміщень однієї із лікарень Львова під офтальмологічне відділення, адміністративні та господарські приміщення.

Однак директор цього підприємства не провів перевірку відповідності стану фактично виконаних робіт у цьому договорі, які були включені в акти приймання виконаних будівельних робіт, чим спричинив збитки на 307,6 тис грн.

Директору фірми загрожує покарання до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.