Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

novynar.com.ua

Вівторок, 21 серпня 2012, 11:19

У Львові рух транспорту буде обмежений до святкувань Дня Незалежності

22-24 серпня рух транспорту у Львові буде тимчасово обмежений у зв’язку зі святкуваннями Дня державного прапора та 21-ї річниці Незалежності України.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

22 серпня із 9:00 до 11:00 рух обмежать за маршрутом урочистого маршу: перехрестя просп. Чорновола – вул. Під Дубом (збір учасників біля залізничного моста) – просп. Чорновола – просп.  Свободи – пл. Міцкевича (обхід навколо пам’ятника А.Міцкевичу) – просп. Свободи – майдан перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької (показові виступи).

23 серпня обмежується рух транспорту через вул. Винниченка із 9:55 до 11:00 на час урочистої церемонії підняття державного прапора навпроти будівлі Львівської облдержадміністрації.

24 серпня із 8:30 до 10:30 відбуватиметься урочиста пластова хода. Рух буде обмежений за маршрутом Хуторівка-Стрийська – Гвардійська – Коперника - Дорошенка- Словацького (проти руху) - Січових Стрільців – Університетська - майдан перед пам’ятником І.Франкові.

Також із 11:00 до 13:00  запланована піша хода за маршрутом вул. Винниченка (ЛОДА) – пл. Ринок – вул. Дорошенка – вул. Бандери – пл. Кропивницького (пам’ятник Ст. Бандері).

Державтоінспекція просить водіїв з розумінням віднестись до проведених заходів і не залишати свої транспортні засоби на проїжджій частині дороги та у заборонених місцях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.