Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

growthsci.com

Вівторок, 21 серпня 2012, 11:27

Члени банди, які діяли на території Львівщини, засуджені від 12 до 15 років тюрми

20 серпня Самбірський міськрайонний суд засудив 6 членів озброєного злочинного угрупування (мешканців Львівської області) до позбавлення волі на строки від 12 до 15 років з конфіскацією майна. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

У ході слідства, яке проводив слідчий відділ прокуратури Львівської області та судового розгляду зя'совано, що засуджені упродовж 2007-2009 років для заволодіння чужим майном та привласнення його систематично вчиняли на території Львівської, Івано-Франківської, Волинської та Тернопільської областей попередньо сплановані та озброєні напади на підприємства й установи.

Зокрема, двоє організаторів банди мали досвід служби у спеціальних військових підрозділах та правоохоронних органах. Відтак були добре треновані для подолання опору осіб, що піддаються нападам, достовірно володіли інформацією про способи локалізації охоронних систем, мали досвід у поводженні з вогнепальною зброєю, вибуховими речовинами, а також спеціальними засобами травматичної дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.