Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проституція

vz.ua

Понеділок, 15 травня 2017, 11:57

У Львові поліцейські викрили бордель

проституція

28-річна мешканка Дніпропетровської області організувала у Львові салон із надання платних сексуальних послуг.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Націонльної поліції у Львівській області.

У місті Покров Дніпропетровської області правоохоронці затримали 28-річну сутенерку, яка втягувала жінок у заняття проституцією та організувала у Львові салон із надання платних сексуальних послуг.

Вартість такого виду сервісу становила 1200 гривень за одну годину. Всі кошти зловмисниця ділила навпіл із повіями.

Контролювала свій «бізнес» жінка на відстані. Проживаючи у місті Покров, зловмисниця забезпечувала діяльність салону за допомогою засобів зв’язку.

Під час санкціонованих обшуків у помешканні сутенерки правоохоронці вилучили вилучено ноутбук, з якого вона подавала оголошення про діяльність інтим-салону, мобільний телефон із сім-карткою, на який приймала замовлення клієнтів та координувала роботу повій.

При затриманні зловмисниця повністю визнала свою вину та пояснила, що розуміла про наслідки та відповідальність за вчинені нею дії, однак робила це через скрутне матеріальне становище.

Правопорушниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Їй загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.