Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

Вівторок, 21 серпня 2012, 13:33

На Львівщині кількість туристів збільшилася на 18%

Цьогорічний туристичний сезон на Львівщині відзначився збільшенням кількості іноземних туристів на 18%.  

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Таке зростання свідчить про популяризацію та зростання зацікавленості туристичними та рекреаційними можливостями Львівщини серед іноземців. Упродовж першого півріччя послугами туристичних підприємств Львівської області скористались 69 645 туристів, також зростає кількість туристів, які не звертаються до туристичних підприємств, а самостійно організовують свій відпочинок», – зазначено у повідомленні.

Згідно зі статистичними даними загальний обсяг реалізації туристичних послуг склав 155 млн. 949 тис. грн., що на 8% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року, до бюджету за 6 місяців 2012 року туристичні підприємства сплатили 2 млн. 743 тис. грн., що на 1% більше, ніж минулого року.

Окрім того, збереглася існуюча тенденція щодо збільшення кількості туристів, які подорожували з метою дозвілля та відпочинку – 86% від загальної кількості, 12% – подорожували з метою лікування, решта (2%) подорожей пов’язані зі службовими та спортивно-оздоровчими цілями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.