Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 21 серпня 2012, 15:00

Канаку виключили зі “Свободи” через самовисування у “мажоритарці”

Кандидат в нардепи у в.о. №123 (Перемишляни) м. Львова співак Остап Канака був виключений із партії ВО “Свобода” через самовільне висування в окрузі, де є узгоджений кандидат від Об’єднаної опозиції.

Про це сьогодні, 21 серпня на прес-конференції повідомив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Він сказав, що Канака проігнорував рішення з’їзду “Свободи”, на якому були розподілені мажоритарні округи між ВО “Свобода” та Об’єднаною опозицією “Батьківщина”.

Згідно з цим рішенням, ВО “Свобода” висунула своїх кандидатів у чотирьох одномандатних виборчих округах Львівщини, у решті ж округів своїх кандидатів виставила Об’єднана опозиція.

У Перемишлянському в.о., в якому самовисуванцем балотується Канака, кандидатом від Об’єднаної опозиції є Лідія Котеляк.

“Свобода” на своєму з’їзді не висувала кандидатів ні в Дрогобицькому (тут кандидатом самовисунувся колишній “свободівець”, а тепер позартійний Михайло Задорожний), ні в Перемишлянському округах...Ці люди висунуті несанкціоновано”, – зауважив Тягнибок, зазначивши, що самовисуванці як від “Свободи”, так і від решти партій, які є членами Об’єднаної опозиції, будуть оголошені зрадниками і їх виключать з політичних партій.

Також Тягнибок зазначив, що Задорожного і Канаку, які є депутатами Львівської обради, спробують позбавити депутатського мандату в облраді. Утім, за словами лідера «Свободи» чіткого механізму для цього немає і партія спробує апелювати до їхньої свідомості.

Нагадаємо, кандидатами в одномандатних виборчих округах на Львівщині від ВО “Свобода” на Львівщині є:

в.о. №116 (Залізничний район) – Ірина Фаріон;

в.о. №118 (Личаківський район) – Юрій Михальчишин;

в.о. №119 (Броди) – Ірина Сех;

в.о. №125 (Старий Самбір) – Андрій Тягнибок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.