Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вулиця Широка

google.com.ua

Вівторок, 16 травня 2017, 16:29

На Левандівці спорудили незаконний МАФ на місці зупинки транспорту

вулиця Широка

Львівська мерія визнала МАФ незаконним, однак зволікає із його демонтажем.

Про це повідомляють мешканці Залізничного району.

Зокрема, на Левандівці, окрім кінцевої зупинки транспорту на вул. Суботівській, ключовою є зупинка на вул. Широкій, 81. Однак, 27 січня цього року ТзОВ "Західуніверсал Плюс", не маючи на це дозволу, розібрав накриття цієї зупинки і розпочав встановлення на її місці МАФу.

Як йдеться у зверненні мешканців, 2 березня Львівська міська рада виключила цей МАФ із перспективної схеми МАФів Львова, згідно з ухваолю №1568, відтак, Залізничка РА прийняла рішення демонтувати самочинно встановленого МАФу.

"Натомість підприємство впродовж березня-травня 2017 року, незважаючи на рішення Львівської міської ради і припис Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Львова щодо демонтажу незаконного МАФу, продовжує будівництво. Робітники, що зводять МАФ на зауваження щодо незаконності відмовчуються, або скеровують до власників, яких звісно нема на місці", – йдеться у зверненні.

Поліція Львова, яку неодноразово викликали на місце незаконного будівництва, це питання так й не вирішила.

"23 квітня сплив термін, даний Залізничною адміністрацією на те, щоб ТзОВ "Західуніверсал Плюс" демонтував МАФ. Звичайно ж, цього зроблено не було. Минули ще два тижні, але позов до суду юристи Залізничної адміністрації так ще і не подали. Виникає підозра, що чиновники сприяють незаконному будівництву", – наголошують мешканці району.

Нагадаємо, у березні депутати Львівської міськради оголосили мораторій на встановлення МАФів у Львові до 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.