Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

culture.unian.net

Вівторок, 21 серпня 2012, 16:05

У Івано-Франківську стартує еко-мистецька акція «Карпатський протяг –Дія відчайдухів»

24 серпня у Івано-Франківську стартує єдина в Україні еко-мистецька дія на підтримку чистоти Карпат та української культури «Карпатський протяг».

 

Про це повідомляють організатори «Карпатського протягу».

Мистецькі акції відбуватимуться у двох арт-вагонах потягу «Івано-Франківськ-Рахів».  Відбудуться концерти гуртів Кораллі (Івано-Франківськ), Йорий Клоц (Львів) та Zapaska (Кам’янець-Подільський),  а також літературні перформенси, кінопокази від агенції подій АртПоле та від фестивалю незалежного кіно Wiz-Art.

Хед-лайнерами проекту стане відомий український гурт , назву якого організатори поки що тримають у таємниці.

 У межах проекту відбудеться також урочистий ХІД-Парад (до свята Незалежності України) та спільна з молодіжною громадою Рахова еко-толока  в урочищі «Буркут» під гаслом  «Сміття збираю – шукаю волю для Краю».

Транскарпатський рейс «Івано-Франківськ-Рахів» відправляється зі станції Івано-Франківськ о 3.40 (зранку).

Програма:  

4:00 - 8:00 дорогою до Рахова – концерт рок-гуртів КОРАЛЛІ, ЙОРИЙ КЛОЦ, ZAPASKA. Кіно-клуб (добірка актуальних динамічних фільмів від агенції подій «АРТ-ПОЛЕ»)

8:00 – 8:30 – Рахів. Шикування в еко-арт-хід-парад з гаслами «Сміття збираю - шукаю ВОЛЮ для Краю»

8:30 – 11:00 – місто Рахів. Еко-толока в урочищі «Буркут» + відпочинок та харчування учасників.

11:00 – 14:00 – місто Рахів. Поетично-літературні перфоменси, виступи молодих та визнаних письменників та поетів.  Кіно-клуб (добірка вартового кіно від львівської майстерні Wiz-ART).

15:00 – 18:30 – дорогою до Івано-Франківська. Продовження концерту рок-гуртів – виступ хед-лайнерів свята та діджеїв.  Продовження літ-перфоменсів – динамічна експериментальна сцена для різнопланових артистів, поетів та публіки загалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.