Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 17 травня 2017, 15:59

У Львові хочуть створити власний музей міста

Львів

Львів'ян запрошують долучитися до створення музею міста.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла начальниця Музею міста ЛКП "Центру розвитку туризму м. Львова" Тетяна Бей, передає кореспондент Варіантів.

Тетяна Бей повідомила, що у Львові вже готуються до створення нового музею. Місце його розташування ще наразі невідоме, тому наразі містян запрошують до обговорення концепції музею.

"Музей міста – це місце для дискусій, спілкуванння, переосмислення того, якими є сенси міста, його історія і міська культура загалом. Тому ми запрошуюємо містян у підземелля Львівської ратуші для того, щоб поспілкуватися про те, яким цей музей має бути", – зазначила Тетяна Бей.

За її словами, всі охочі зможуть долучитися до створення музею міста та запропонувати власні ідеї. Обговорення відбудеться у четвер та п'ятницю, 18-19 травня, у підземеллі міської ратуші (вхід із боку Нептуна).

"Львів'яни зможуть залишити свої коментарі, ідеї, відгуки, які є дуже важливі для того, щоб разом створити дійсно цікавий, сучасний музей", – підкреслила Тетяна Бей.

Також в суботу, 20 травня, о 13:00 год. у підземеллі Львівської ратуші відбудеться майстер-клас для дітей, на якому виготовлятимуть експонати для нового музею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.