Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

andriy-tiahnybok.info

Вівторок, 21 серпня 2012, 17:47

Лідер “Свободи” заперечив, що просуває у нардепи свого брата

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок відкинув закиди у лобіюванні політичних інтересів свого брата Андрія, який висувається кандидатом в нардепи від “Свободи” у в.о. №125 (Старий Самбір) на Львівщині.

Про це він розповів на прес-конференції сьогодні, 21 серпня.

Тягнибок зазначив, що на виборах до місцевих рад два роки тому погодився дати дозвіл балотуватись своєму братові лише у випадку, якщо він піде не за списком, а “мажоритарником” у тому окрузі на Львівщині, де “Свобода” має найнижчу підтримку. Тоді таким регіоном назвали Сколівський район.

“Андрій пішов, маючи серйозних конкурентів і виграв вибори до обласної ради. Я знаю, як він там працював – він об’їхав кожне село, зайшов в кожну хату, він працював безпосередньо з людьми”, – розповів лідер “Свободи”.

Він зазначив, що спочатку Андрій Тягнибок був лише одним із претендентів в кандидати, окрім цього, у партії до останнього не знали чи цей округ перейде до ВО “Свобода”.

Відповідаючи на питання чи не готує лідер “Свободи” собі “запасний аеродром” через балотування брата у Старосамбірському окрузі, якщо сам не пройде до Верховної Ради за партійним списком, Тягнибок зазначив:

“Я був би великим збоченцем, якби готував собі “запасний аеродром” в одному з “найтяжчих” округів у Львівській області. Якби йшлося про “запасний аеродром”, якщо Ви висуваєте таку версію, це були б якісь більш “легкі” округи”, – наголосив Тягнибок.

Нагадаємо, ВО “Свобода” висунула чотирьох своїх представників кандидатами в мажоритарних округах Львівщини. Двох самовисуванців – “свободівця” Остапа Канаку і позапартійного Михайла Задорожного, який є членом фракції ВО “Свобода” у Львівській облраді Тягнибок назвав зрадниками і пригрозив позбавити депутатських мандатів в облраді. Канаку рішенням Політради ВО "Свобода" вже виключили з партії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.