Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

незаконна приватизація

Четвер, 18 травня 2017, 10:30

Васьків займеться комунальним майном Львова

незаконна приватизація

Міськрада створила комісію для вивчення питання із незаконною приватизацією комунальної власності у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, для вивчення фактів, які вказують на незаконність продажу значної кількості нерухомості з комунальної власності територіальної громади Львова, Львівська міська рада створила спеціальну комісію.

Комісію очолив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків, який став заступником Андрія Садового на початку кввітня цього року.

У склад комісії увійшли: директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, начальник управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Інна Свистун, голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах, голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида, голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

Також у складі комісії будуть депутат міської ради, голова постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова Юлія Гвоздович, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань комунальної власності Юрій Мельник.

Комісія має до 1 липня вивчити факти, які вказують на незаконність продажу значної кількості об’єктів нерухомості з комунальної власності Львова, встановити причини та обставини, за яких відбулися ці дії та усунути наслідки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.