Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

амфетамін

vi.ill.in.ua

Четвер, 18 травня 2017, 11:50

У Львові викрили нарколабораторію

амфетамін

Раніше судимий 25-річний чоловік виготовляв у своїй квартирі амфетамін, який потім розповсюджував у Львові.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок, 16 травня, поліцейські провели санкціонований обшук у помешканні раніше судимого 25-річного львів’янина, під час якого виявили лабораторне обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропної речовини "амфетамін": колби, розчинники, хімічні реактиви, шприци, ваги.

Також правоохоронці знайшли порошкоподібну речовину, схожу на психотропну, близько 600 г амфетаміну, 4 л прекурсору, поліетиленовий пакет із речовиною зеленого кольору, схожу на марихуану та понад 4300 гривень.

Правоохоронці встановили, що виготовлений амфетамін зловмисник збував наркозалежним особам у Львові.

Відтак в осіб, які були клієнтами "наркодилера", також виявили 13 поліетиленових пакетів та 4 скляні банки із речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану, вагою близько 60 г, 6 фасованих поліетиленових пакетів із амфетаміном,вагою близько 15 г, 8 таблеток психотропного засобу «екстазі», 5 г зерен коноплі, 2 банківських карточки, 6 мобільних телефонів, холодну зброю – ніж, а також предмет, зовні схожий на стартовий пістолет з ознаками перероблення та 35 патронів.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України, наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою та відкриття ряду кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.