Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 18 травня 2017, 15:34

Львів'янам спростили подачу міських ініціатив

Львівська міськрада

Відтепер, що подати до міської ради проект ухвали, необхідно зібрати вдвоє менше підписів.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили положення про місцеві ініціативи у м. Львові. Це рішення підтримали 46 депутатів.

Зокрема, відтепер для того, щоб подати питання, яке б розглянули на сесії міськради депутати, львів'яни мають зібрати 500 підписів, а не 10 тисяч, як ще було раніше.

Повідомлення про внесення місцевої ініціативи подається через міські Центри надання адміністративних послуг, а міськрада організовує перевірку поданих документів на відповідність їх вимогам законодавства, яка проводиться протягом десяти робочих днів з дня реєстрації місцевої ініціативи.

Також автор цієї ініціативи може виступити на найближчому або наступному засіданні міської ради в її підтримку, а за результатами розгляду проекту ухвали щодо місцевої ініціативи, міська рада може прийняти рішення його прийняти або відхилити.

У разі підтримки проекту ухвали її предсталятьпредставити їх на наступному засіданні міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.