Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Понеділок, 22 травня 2017, 14:07

На Львівщині негода знеструмила 69 міст та сіл

Львівобленерго

Загалом світло пропало у населених пунктах 11 районів області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 21 травня, внаслідок негоди було пошкоджено 18 повітряних ліній електропередач 6-10 кВ – 14 повністю та 4 частково, що призвело до знеструмлення 250 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ.

Відтак, без електропостачання залишилося 69 населених пунктів – 46 повністю та 23 частково в одинадцяти районах області, а також деякі вулиці у Львові.

Як повідомив т.в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук, негода тимчасово знеструмила села у Дрогобицькому, Бродівському, Городоцькому, Жовківському, Жидачівському, Миколаївському, Радехівському, Старосамбірському, Сокальському, Самбірському та Яворівському районах.

Крім того, сьогодні вночі пошкодження в електромережах були зафіксовані в Буському, Камʼянка-Бузькому, Пустомитівському, Перемишлянському та Стрийському районах.

Станом на 10:00 год без світла залишаються 69 населених пунктів області – 39 повністю, 30 – частково.

Відновлюють енергопостачання 132 працівників "Львівобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.