Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://zdolbunivcity.net

Середа, 22 серпня 2012, 11:34

Від сьогодні львівська міліція працюватиме у посиленому режимі

З 22 серпня у Львові правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Як зазначив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Михайло Курочка, відповідно до затвердженого Львівською ОДА сценарію проведення заходів у ГУ МВС Львівщини також розробили план заходів щодо забезпечення громадського порядку. 

«У Львові визначено досить багато об’єктів і місць, де пройдуть масові заходи, тому особовий склад міліції чітко проінструктований і знає, що має робити для охорони громадського порядку», – зауважив заступник начальника Головного управління міліції Львівщини. 

Зокрема, серед найбільш масових заходів, які пройдуть впродовж 22-24 серпня у Львові, є парад показових військових оркестрів шести оперативних командувань, який відбудеться 22 серпня з 10.00 до 11.00 години, а о 16.00 годині на стадіоні «Арена-Львів» запланований великий концерт.

Наступного дня, а саме 23 серпня, біля Львівської ОДА піднімуть державний прапор України. На цю подію збереться чимало людей, а тому задля забезпечення охорони громадського порядку туди залучать багато правоохоронців. Того ж дня, 23 серпня, у Львівській опері відбудеться святкова академія.

На День незалежності України об 11.00 годині відбудеться урочиста сесія Львівської обласної ради, а з 12.00 години пройде піша хода від пам’ятника С. Бандері до пам’ятника Т. Шевченку, де учасники заходу покладуть квіти. Звідти вони знову вирушать до пам’ятника С. Бандері для участі у віче. 

«Починаючи від 9.00 години 22 серпня і до 9.00 години 25 серпня міліція Львова буде переведена на посилений варіант несення служби. Додаткові сили з районів області не залучатимуть, оскільки для цього вистачить сил Львівського міського управління міліції, а також внутрішніх військ і «Беркуту». Посилені наряди міліції будуть залучені до охорони громадського порядку на всіх заходах, які заплановані у період 22-24 серпня», – сказав Михайло Курочка.

Щодо організації дорожнього руху у місті Львові, то, зважаючи на проведення у центрі міста параду військових оркестрів, з 9.30 до 12.00 години 22 серпня буде перекрито рух транспорту на проспекті Чорновола у напрямку до центру Львова, а саме – на ділянці від проспекту Свободи до пам’ятника Адамові Міцкевичу. 

24 серпня центральна частина міста залишиться пішохідною зоною – там буде обмежений рух транспорту. Щодо концерту, який пройде на стадіоні «Арена-Львів», то там будь-якого обмеження руху транспорту не заплановано. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.