Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

umoloda.kiev.ua

Середа, 22 серпня 2012, 11:59

Самовисуванець Ігор Осташ виключений із “Фронту змін”

Колишнього посла України в Канаді Ігоря Осташа виключили із політичної партії “Фронт змін” через самовисування у в.о. №126 (Стрий), де узгодженим кандидатом від Об’єднаної опозиції є Олег Канівець.

Про це сьогодні, 22 серпня на прес-конференції повідомив голова Львівської територіальної організації Політичної Партії «Фронт Змін» і керівник штабу Об’єднаної опозиції на Львівщині Степан Кубів.

Як розповів Кубів, після з’їзду Об’єднаної опозиції, на якому було прийняте рішення про висування узгоджених кандидатів, він дуже довго вів перемовини з Осташем, щоб той зняв свою кандидатуру, однак безрезультатно.

“Осташ виключений з політичної партії «Фронт змін”, – заявив Кубів. – Коли є рішення з’їзду, яке проголосоване ОО «Батьківщина» одноголосно, то воно просто повинне виконуватися”.

Нагадаємо, сьогодні, 22 серпня, голова Червоноградської міської організації Народного руху України Ігор Корнат, який був самовисуванцем у в.о. №124 (Сокаль), оголосив, що після перемовин зі Степаном Кубівим, знімає свою кандидатуру на користь кандидата від Об’єданої опозиції у цьому окрузі Степана Курпіля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.