Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Середа, 24 травня 2017, 12:30

Негода знеструмила села і міста у семи районах Львівщини

Львівобленерго

Загалом вчора без електропостачання залишилися 24 населені пункти області.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Сокальському районі 23 травня частково було припинено електропостачання 4 населених пунктів: с. Варяж, с. Ниновичі, с. Нісмичі, с. Угринів), світло відновили до кінця дня.

На Жовківщині о 17:00 год., внаслідок спрацювання автоматики захисту, повністю було припинено електропостачання с. В'язова та с. Замочок.

У Стрию без світла залишилися 2 житлові будинки на вул. Чорновола. Наразі роботи із відновлення електропостачання все ще тривають.

Старосамбірський район: частково було припинено електропостачання с. Кропивник, станом на сьогодні продовжуються роботи з ліквідації аварії.

У Городоцькому районі о 22:48 год частково було припинено електропостачання 5 населених пунктів: с. Бірче, с. Задвірне, с. Косівець, с. Піски, с. Поріччя. Робот тривають.

На Бродівщині частково без світла залишилися 5 сіл: с. Боратин, с. Бучино, с. Гаї-Дітковецькі, с. Пониква, с. Сухота. Аварійна бригада Бродівського РЕМ продовжує роботи  з ліквідації аварії.

Радехівський район: 24 травня о 03:00 год внаслідок спрацювання автоматики захисту, тимчасово було припинено електропостачання с. Березівка.

У Дрогобицькому районі сьогодні вночі без світла частково залишилися 4 села: с. Мокряни, с. Ступниця, с. Селець, с. Котоване.

Також у Львові негода знеструмила будинки на вул. Арктична, Кліматична, Приколійна, Теплична у Шевченківському районі. Роботи із відновлення електропостачання стартували сьогодні зранку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.