Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

охорона довкілля

Середа, 24 травня 2017, 14:42

Облрада виділила мільйон гривень на конкурс найчистіших міст Львівщини

охорона довкілля

З 1 травня до 1 червня обласна рада приймає заявки від міст на участь у щорічному обласному конкурсі «Екологічно чистий населений пункт».

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, кошти будуть виділятися з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, місцевим радам, населеним пунктам, які посядуть призові місця в конкурсі.

Ці кошти скерують на реалізацію природоохоронних заходів та вирішення локальних екологічних проблем. Цьогорічна загальна сума призового фонду становить – 1 млн грн.

Оцінювання конкурсантів здійснюється за досягнення найкращих результатів за різними напрямками. Умови конкурсу та перелік документів, які необхідно подати для участі, визначені Положенням про щорічний обласний конкурс «Екологічно чистий населений пункт».

Зазначимо, переможцями визначаються населені пункти, які домоглися найкращих результатів з впровадження екологічних заходів; облаштування об’єктів екологічного призначення; озеленення населених пунктів; впровадження сучасних технологій санітарного очищення, утилізації та знешкодження сміття.

Нагадаємо, у 2016 році переможцями конкурсу на екологічно чистий населений пункт стали місто Золочів та смт Підкамінь Бродівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.