Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 24 травня 2017, 16:13

У одному з нічних клубів Львова викрили сутенера

львівська поліція

Загалом у цій справі було затримано 8 осіб.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, правоохоронці викрили та затримали організатора незаконної діяльності в одному з львівських нічних клубів, де працівниці надавали клієнтам платні сексуальні послуги.

Як заявили у поліції, ще у жовтні минулого року були затримані двоє працівниць, студентки віком від 18 до 23 років, двох нічних клубів у Львові та Харкові, які надавали клієнтам платні сексуальні послуги.

«Шістьом членам організованої злочинної групи, котрі займалися сутенерством та втягненням молодих дівчат у заняття проституцією, суд обрав тримання під вартою, ще одному – домашній арешт, а двоє організаторів переховувались від правоохоронців і були оголошені у розшук. Один з них –  львів’янин, був затриманий вчора», – заявив начальник департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України Артем Крищенко.

Загалом у цій справі 8 людям було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.