Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Четвер, 25 травня 2017, 14:32

На Яворівщині сільський голова дозволив незаконно приватизувати сім земельних ділянок

земельна ділянка

Йдеться про майже 2 га землі вартістю 3,7 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними правоохоронців, протягом 2006-2007 років голова однієї з сільрад Яворівського району погоджував технічну документацію із передачі у приватну власність семи земельних ділянок загальною площею 1,8 га та вартістю 3,7 млн грн.

Посадовець підписав документацію із землеустрою щодо передачі у власність цих ділянок, які знаходяться біля міжнародної траси. За підробленими документами, землі входили у межі села, однак насправді вони розташовані за межами населеного пунту, відтак сільський голова не мав права ними розпоряджатися. 

Станом на сьогодні, на одній із таких ділянок вже розпочато будівництво готельно-відпочинкового комплексу.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.