Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

vestnik.in.ua

Середа, 22 серпня 2012, 14:05

Міносвіти планує залучати до Малої академії наук учнів молодшої школи

Вчора, 21 серпня, Міносвіти провело засідання щодо питань напрямків діяльності Малої академії наук України, зокрема, освітнього проекту «Розквіт».

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Проект «Розквіт» спрямований на залучення до науково-дослідницької діяльності не лише учнів старших класів, а й дітей молодшого віку, в тому числі – учнів молодшої школи.

«Цей експеримент дасть можливість не лише засвоювати отримані знання, а й розвинути навички до навчання упродовж усього життя, постійно отримуючи інформацію,і вміння практично застосовувати її відповідно до реалій життя. Завдяки цьому країна почне розвиватися динамічніше, оскільки мільйони людей ефективніше виконуватимуть роботу, яка буде їм подобатися», – зазначено у повідомленні.

У межах проекту також розроблена низка друкованих видань , зокрема, серія «Зростаємо дослідниками» для дітей дошкільного віку, науково-методична література для вихователів та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.