Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

runningplanet.com

Середа, 22 серпня 2012, 15:10

Батенко порівняв себе із Франком та Драгомановим через політичну непостійність

Кандидат у нардепи у в.о. №123 (Перемишляни), самовисуванець Тарас Батенко, відповідаючи на закиди про часту зміну своїх політичних уподобань, навів приклад Івана Франка і Михайла Драгоманова, які теж не відзначались постійністю у виборі політичної партії.

До прикладу Франка Батенко апелював сьогодні, 22 серпня, на бліц-дебатах зі своїм опонентом в окрузі, узгодженим кандидатом від Об’єднаної опозиції “Батьківщина”, Лідією Котеляк.

Кандидатка від ВО “Батьківщина” наголосила, що основним критерієм чесного кандидата на виборах має бути сталість його політичної позиції, а не “бігання від однієї партії до іншої”.

“Коли мені дорікають, що я міняв партії – так, я був у кількох політичних проектах. Я був в УРП (Українська республіканська партія), зараз знову повернувся туди. Я не пішов в інші політичні партії, які мають більші рейтинги, бренди, якими можна легко прикритися. Це скромна партія, яка пережила дуже непрості часи. Даруйте, знаєте, скільки партій міняв Іван Франко за час своєї політичної кар’єри? Не одну. А скільки Михайло Павлик? А скільки Драгоманов? Ми ж про це не задумуємось, людина росте, людина розвивається – партії ростуть, руйнуються, розколюються”, – зазначив Батенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.