Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

Наш край

Прес-реліз,   Вівторок, 30 травня 2017, 15:11

Наш край вимагає від уряду розширити перелік препаратів у програмі "Доступні ліки"

Наш край

Перелік препаратів урядової програми "Доступні ліки" варто розширити, оскільки він не забезпечує потреби всіх хворих – учасників програми. 

Про це заявив голова Львівської міської організації "Наш край" Олег Баляш. 

"У Громадську приймальну "Нашого Краю" у Львові надходиять чисельні скарги від львів'ян та мешканців області на відсутність у програмі ліків, які вони тривалий час приймали. Запропонований МОЗ перелік медикаментів підходить для не для всіх хворих, охоплених програмою. Перелік ліків необхідно розширити”, – наголосив Олег Баляш.

Олег Баляш повідомив, що вже звернувся до керівництва партії з пропозицією вимагати від МОЗ негайно переглянути перелік ліків програми "Доступні ліки" та розширити спектр медикаментів відповідно до потреб її учасників.

Нагадаємо, "Наш край" спільно з небайдужими громадянами здійснює контроль по всій території України над реалізацію урядової програми "Доступні ліки", що стартувала 1 квітня 2017.

Якщо хворий належить до однієї з трьох категорій (хворі на діабет ІІ типу, бронхіальну астму чи серцево-судинні захворювання) та лікар відмовляє йому у рецепті або він не може отримати ліки в аптеці, що бере участь у програмі "Доступні ліки", слід звертатися на "Гарячу лінію" "Нашого краю" за телефоном 0 800 21 800 4 або у громадську приймальну партії "Наш край" у Львові.

На підставі отриманих скарг партія звертатиметься до уряду та посадовців з вимогою усунути недоліки реалізації програми "Доступні ліки" та контролюватиме реагування на скарги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.