Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uk.wikipedia.org

Середа, 22 серпня 2012, 17:29

Бізнес для влади Львова, як дійна корова, - Бермес

Підприємці Львівщини обурені надмірним податковим тиском, упередженими перевірками з боку контролюючих органів. Це свідчить про відсутність підприємницького та інвестиційного клімату у Львові та області.

 Про це сьогодні на засіданні круглого столу розповів президент асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес.

Зеновій Бермес повідомив, що зменшується кількість великих суб'єктів підприємницької діяльності. Надходження прямих іноземних інвестицій у 2011 році були більш, ніж у 2 рази менші, ніж у 2007-2008 роках. За 6 місяців поточного року на Львівщині зникло 10 тисяч робочих місць, 5 тисяч – у Львові.

«Влада ставить бар'єри розвитку бізнесу на Львівщині. Взагалі місцева влада дивиться на бізнес, як на дійну корову, яка має давати молоко і яку не треба годувати», - додав Зеновій Бермес.

Заступник голови Асоціації платників податків України Львівського територіального відділення Андрій Антонищак, який також брав участь в засіданні круглого столу, заявив: «Я хотів би застерегти перш за все Андрія Івановича Садового, як довірену особу народу, що на будь-які неправомірні дії Львівської міської ради щодо підприємців та членів Асоціації платників податків ми будемо дуже жорстко і миттєво реагувати. Це будуть звернення до президента, прем'єр-міністра та генерального прокурора, а також губернатора Львівщини щодо надання правової оцінки діям Львівської міської ради».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.