Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Банківська операція

Bastion.tv

Четвер, 1 червня 2017, 14:45

Клерчиня банку нагрівала руки на своїх клієнтах

Банківська операція

Працівниця банку на Львівщині привласнила більше 400 тисяч гривень клієнтів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зловмисниця, маючи доступ до персональних даних про логіни та паролі клієнтів, протягом лютого-вересня 2016 року перераховувала їх кошти на особисті рахунки своїх знайомих та їх платіжні картки. В подальшому жінка знімала гроші через банкомати, а отриману готівку використовувала на власні потреби. Загалом вона привласнила майже 415 тисяч гривень.

Максимальне покарання, передбачене за такий злочин, – обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, в квітні цього року на Львівщині правоохоронці викрили трьох зловмисників, котрі, використовуючи викрадені та підроблені документи, організували системне розкрадання кредитних коштів банківських установ області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.