Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Пилипенко

Вівторок, 6 червня 2017, 16:55

Пилипенко очолив львівську патрульну поліцію

Роман Пилипенко

Патрульну поліцію Львова замість Пузиревського очолив Роман Пилипенко.

Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні новим керівником патрульної поліції Львова став капітан поліції Роман Пилипенко, який з квітня 2016 року й до цього часу очолював патрульну поліцію у Запоріжжі.

Його першим заступником призначили лейтенанта поліції Андрія Богуша, який з серпня 2016 року очолював патрульних в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному. 

Додамо, з листопада 2016 року й досі патрульних Львова очолював Антон Пузиревський, якому запропонували посаду начальника управління у Тернополі. 

Зазначимо, Роман Пилипенко родом з Донеччини, однак у 2015 році був командиром 4-го батальйону УПС МВС у Львові, а з листопада 2015 до квітня 2016 року працював заступником начальника управління патрульної поліції Львова.

Андрій Богуш, уродженець Жовківського району, у вересні 2015 року був командиром 6-ї роти 3-го батальйону Патрульної поліції у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.