Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

Середа, 7 червня 2017, 12:54

Синютка надав приватній фірмі в оренду землі на Пустомитівщині

земельна ділянка

Йдеться про ділянку площею 0,1366 га.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 25 травня 2017 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ "КА-ЕКО-ПЛЮС" облдержадміністрація вирішила надати підприємству землю на Пустомитівщині.

"Затвердити ТзОВ "КА-ЕКО-ПЛЮС" технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості площею 0,1366 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована за межами села на території Верхньобілківської сільської ради Пустомитівського району. У 2016 році Синютка надав цій фірмі дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою для обслуговування м'ясопереробного цеху.

Фірма отримає ділянку терміном на 10 років, а контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному державному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "КА-ЕКО-ПЛЮС" зареєстрована у селі Верхня Білка Пустомитівського району, її засновниками є Андрій Антонів зі Львова та Володимир Кунь з Жовкви.

Займається фірма розведенням великої рогатої худоби молочних порід, вирощуванням олійних плодів, надання в оренду сільськогосподарських машин і устатковання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.