Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Середа, 7 червня 2017, 14:02

Майже 40% сміттєвих контейнерів Львова залишаються переповненими

львівське сміття

Сьогодні вранці у Львові сміття не вивезли з 462 майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні житлового господарства Львівської міськради, станом на сьогоднішній ранок сміття не вивезли зі 462 сміттєвих майданчиків, що становить 37% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 26 майданчиків, у Сихівському – з 181, у Франківському – з 90, у Шевченківському – з 144, у Личаківському – з 21.

Сміття не вивезено із 3 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 6 майданчиків закладів освіти.

Також не вивезено сміття із 4 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) та 8 майданчиків розміщених на ринках.

Повністю очищені від ТПВ контейнерні майданчики Галицького району.

"Кожного дня у місті назбирується 500-600 тонн ТПВ. Тому є щоденна необхідність у вивезенні сміття", – зазначили в управлінні житлового господарства міськради.

Зазначимо, загалом у Львові облаштовано 1237 сміттєвих майданчиків.

Нагадаємо, у Львові викрили схему незаконного вивезення сміття з міста, а директором департаменту з питань поводження з ТПВ у Львівській міськраді призначили Івана Рудницького.

Також нещодавно конкурсна комісія щодо визначення інвестора з будівництва сміттєпереробного комплексу з утилізації ТПВ на Львівщині визначила переможців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.