Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukranews.com

Четвер, 23 серпня 2012, 16:21

У Львові правоохоронці затримали 15-річного хлопця, який поранив жінку ножем

Львівські правоохоронці затримали 15-річного Богдана Біду, який 20 серпня поранив ножем 37-річну жінку, продавчиню кіоску на вул. Шпитальній у Львові.

 

 «Хлопчик зізнається у скоєному, але пояснити з якою метою він це зробив не може. Каже, що поранив жінку ножем, злякався, що вона померла і утік з місця скоєння злочину. Потерпіла знепритомніла, а коли прийшла до тями почала кликати на допомогу. Перехожі викликали міліцію і швидку допомогу. Неповнолітнього затримали у дачному масиві поблизу Львова», – розповідає начальник слідства Галицького райвідділу міліції міста Львова Іванна Форис.

Проти підлітка вже порушена кримінальна справа за ст. 15 і ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, зранку правоохоронці звернулись із проханням допомогти розшукати 15-річного хлопця, який намагався вбити жінку.

Джерело: Zaxid.net

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.