Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Лемківська

oblrada.lviv.ua

Четвер, 8 червня 2017, 16:32

Облрада продала приміщення лікарні у Львові за п'ять мільйонів

вул. Лемківська

Йдеться про приміщення фтизіопульмонологічного відділення лікарні на вул. Лемківській.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні з аукціону було продано приміщення на вулиці Лемківській, 24 площею 417 кв.м та вартістю 5 млн 583 тис 960 грн.

Як заявив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, усі виручені кошти буде скеровано на потреби медичної галузі.

"Як на мене – ціна адекватна. Воно не перебуває в ідеальному стані, не знаходиться у центральній частині міста. На сьогодні воно обтяжене судами, тому що, на жаль міська рада подала в суд. Я переконаний, що суди ми виграємо, проте сам факт впливав на процес", – зазначив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, ще у березні Володимир Гірняк повідомив Варіантам, що на аукціоні продадуть три приміщення фтизіопульмонології на вул. Лемківська, 24, Личаківська 233, Устияновича, 14. 

Додамо, через продаж комунальних приміщень, що на вул. Лемківській, 24 та Устияновича, 14 Львівська мерія подала на обласну раду до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.