Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

П'ятниця, 9 червня 2017, 13:33

У Львові 34% сміттєвих майданчиків є переповненими

львівське сміття

Сьогодні вранці у Львові сміття не вивезли з 418 майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні житлового господарства Львівської міськради, станом на сьогоднішній ранок сміття не вивезли зі 418 сміттєвих майданчиків, що становить 34% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 26 майданчиків, у Сихівському – з 179, у Франківському – з 61, у Шевченківському – з 146, у Личаківському – з 6.

Сміття не вивезено із 2 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 8 майданчиків закладів освіти.

Також не вивезено сміття із 8 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) та 4 майданчиків розміщених на ринках.

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району.

"Кожного дня у місті назбирується 500-600 тонн ТПВ. Тому є щоденна необхідність у вивезенні сміття", – зазначили в управлінні житлового господарства міськради.

Зазначимо, загалом у Львові облаштовано 1237 сміттєвих майданчиків.

Нагадаємо, на вулиці Пластовій, 125 у Львові планують побудувати сміттєпереробний комплекс із сортувальною лінією, компостуванням та спалюванням сміття.

А нещодавно у прокуратурі з'ясували, що один із львівських перевізників на "захороненні" сміття у Дніпрі заробив щонайменше 6,5 млн грн та втік за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.