Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 9 червня 2017, 17:15

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо посадовців Львівської міськради

Львівська міськрада

Йдеться про чиновників управління комунальної власності, які допустили незаконну приватизацію 25 комунальних приміщень.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо неналежного виконання службових обов’язків посадовцями управління комунальної власності Львівської міської ради через халатність яких було незаконно приватизовано 25 комунальних приміщень у минулому році.

Як з'ясували у прокуратурі, чиновники цього управління не мали усіх документів щодо об'єктів комунальної власності та не здійснювали обліку майна, не контролювали стан використання цих приміщень.

Відтак, 8 червня прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, що спричинило тяжкі наслідки.

Зазначимо, ще вчора прокурор Львівщини Юрій Квятківський зазначив, що посадовці міськради повинні нести відповідальність за те, що допустили незаконну приватизацію 25 комунальних об'єктів.

Із повним переліком всіх 25 приватизовних приміщень можна ознайомитися тут

Нагадаємо, львівські активісти пікетували управління комунальної власності міськради та вимагали звільнити його керівника, Інну Свистун, за незадовільну роботу та незаконну приватизацію приміщень у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.