Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зарплата

1news.zp.ua

Понеділок, 12 червня 2017, 15:16

Уряд передбачає підвищення зарплати до 7000 гривень

зарплата

Мінсоцполітики прогнозує зростання середньої зарплати на 37% до кінця цього року.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики України.

Як заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, до кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37% – до 7100 гривень.

Він додав, що першими кроками реформи оплати праці стало збільшення мінімальної заробітної плати на 100% та заходи з дотримання інфляції, й до кінця цього року передбачається прогнозоване зростання зарплати.

"Також реформа оплати праці передбачає перегляд встановлення заробітної плати з метою поступового підвищення реальної заробітної плати та ліквідації заборгованості по заробітній платі. Реформа оплати праці відбувається разом з модернізацією системи інспекції праці", – наголосив Андрій Рева.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 року Верховна Рада ухвалила Державний бюджет України на 2017 рік у якому мінімальну зарплату підняли до 3200 гривень з 1 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.