Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 12 червня 2017, 15:00

Львів’яни активно долучились до підтримки земельної ініціативи «Батьківщини»

ВО "Батьківщина"

У Львові з ініціативи міської організації ВО «Батьківщина» триває збір підписів за заборону продажу української землі.

Голова ЛМО ВО «Батьківщина» Ігор Коць зустрівся з львів’янами, які завітали до громадської приймальної партії у Львові, аби поставити свої підписи під зверненням за збереження мораторію на продаж землі.

Львів’янин Сергій наголосив, що вважає обов’язком кожного громадянина захистити українську землю, адже це – національне надбання, яким має право розпоряджатись лише український народ.

Ігор Коць подякував львів’янам за підтримку ініціативи партії і запевнив, що ВО «Батьківщина» та її лідер Юлія Тимошенко будуть послідовно захищати інтереси простих українців у земельному питанні.

«Влада пропонує негайно зняти мораторій на продаж сільськогосподарських земель і вже зараз, в умовах війни та російської агресії, виставити їх на продаж. Але коли спостерігається тотальне зубожіння населення, коли малий та середній бізнес ледь виживає, а не розвивається, то не буде адекватної ціни на землю. І купити її зможуть не ті, хто її обробляють, а спекулянти. Українська земля – не товар, це – власність народу. Лише він повинен визначати як нею розпоряджатись», – наголосив Ігор Коць.

Нагадаємо, Львівська міська організація ВО «Батьківщина» проводить кампанію зі збору підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення.

Збір підписів проводять активісти в шести громадських приймальнях партії у Львові, а також в наметах, встановлених у районах містах.

Кожний львів’янин може щодня з 10.00 до 17.00 взяти участь у акції і поставити свій підпис в підтримку заборони продажу землі.

ВО «Батьківщина» спільно з Асоціацією фермерів України ініціювала збір підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. ВО «Батьківщина» також проводить інформаційну кампанію про недопустимість продажу сільськогосподарської землі і запустила спеціальний проект «Українська земля – не товар».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.